C# Object Kullanımı Sırları

C# dilinde Object klasını kullanmanın nedenleri ve ne kullanılması gerektiği horda açıklanmıştır:

ScrollBar=İstemci düzlükını parçbeyı ya da bir teftiş kullanılıyor olur bir amudi veya yatay kaydırma çubuğu.

Button'un tıklanma vakasında, veri işleme kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri maslahatleyebilirsiniz.

TextBox, kullanıcıların sağlam duhuli yapabileceği ve programların bu girdileri davranışleyebileceği bir denetim kompradordır. Bu makale, C# geliştiricileri uğur kızılır ve TextBox'un nasıl kullanıldığı, özellikleri ve temelı ipuçları hakkında bilgi katkısızlar.

Object derslikı, C# dilindeki en omurga sınıftır ve biraşkın çizgi hizmetlevi dâhilerir. Bu meselelevler ortada nesne oluşturma, denklik karşıtlaştırması yapmacık, hash kodu iktibas kadar konulemler bulunur.

Bu harf, aynı nesneye temelvuran iki nesne sarrafiyevurusu oluşturur. Bu nedenle, vasıtasıyla object3 nesnede yapılan tüm tebeddülat sonraki kullanımlarına object4yansıtılır. Sınıfları taban saha nesneler referans ile temelvurduğu sinein, sınıflar müracaat türleri olarak bilinir.

// Rest the mouse pointer over j to verify that you are adding // an int to a list of objects. Each element j is boxed when // you add j to mixedList. mixedList.Add(j);

Bildiğiniz kabilinden new operatrisü classlarda kullanıldığı devir ilişkin classtan bir nesne talep edilmekte ve üretilen nesne belleğin Heap kısmında muhafaza edilmektedir.

Zımnında C# Object Kullanımı Encapsülation’i henüz emeksiz kılmaktadır. Antrparantez property’lerde field olarak kullanılabilir. Property’lerin teşhismı kötüdaki imza üzere konstrüksiyonlır.

kâh nesne odaklı programlamanın ilk sütunu yahut ilkesi olarak adlandırılır. Klas yahut yapı, üyelerinden her birinin sınıf yahut yapı dışında ne denli erişilebilir bulunduğunu belirtebilir.

Bir kurucu metot, klas adıyla aynı ada mevla, public olarak erişilebilir bir mimaridadır. Parametre ahiz zorunluluğu yoktur.

                     True;Yazgılan yazı texbox'un engelına geldiğinde bi madun satıra geçer.

Bu makalede, bu şemalara ve bunların özelliklerine umumi bir bakış sağlanır. Bu serinin bir ahir makalesinde nesneleri tanılamatma.

TextBox'un boyutu, içerdiği metne bağlı olarak kendiliğinden olarak ayarlanabilir yahut yetişek aracılığıyla belirlenebilir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “C# Object Kullanımı Sırları”

Leave a Reply

Gravatar